top of page

AJANKOHTAISTA

2.7.2021
 
Koronaturvallisuus

Tärkeimmät ohjeet yleisölle koronaviruksen leviämisen estämiseksi (Opetus- ja kulttuuriministeriö): 

• Oleskele vain omassa seurueessasi ja pidä turvaväli kaikissa tilanteissa kaikkiin niihin ihmisiin, joihin et ole päivittäin lähikontaktissa. 

• Kasvomaskin käyttäminen tapahtumissa on aina suositeltavaa. 

• Huolehdi tehostetusta käsihygieniasta - pese käsiä usein vedellä ja saippualla. Mikäli näitä ei ole saatavilla, desinfioi käsiä. Vältä pintojen ja kasvojesi koskettelua. 

• Lataa koronavilkku-sovellus puhelimeesi. 

• Jää kotiin, jos sinulla on minkäänlaisia sairauden oireita tai tunnet itsesi muutoin sairaaksi. Tarvittaessa hakeudu koronatestiin. 

Suvisoitossa

  • on vahva kasvomaskisuositus

  • käsidesin käyttöön rohkaistaan, ja sitä on saatavilla

  • yleisöä otetaan konserttipaikoille maksimissaan vajaa puolet kapasiteetista, jotta riittävän väljä oleilu on yleisölle mahdollista

  • lipunostajien yhteystiedor kerätään mahdollisen altistumistilanteen varalta. Yhteystiedot voidaan tarvittaessa luovuttaa terveysviranomaisille altistumisselvitystä varten. Lisäksi tiedotamme asiakkaita, mikäli he ovat olleet konsertissa, jossa mahdollinen altistuminen on voinut tapahtua.

  • kirkoissa käsiohjelmat on jaettu valmiiksi penkkeihin merkitsemään riittävää väljyyttä

  • suositellaan yleisöä välttämään kaikenlaista turhaa liikkumista konserttitilassa

  • konserttiemännät ja -isännät ohjaavat konsertin jälkeen yleisön poistumaan rivi kerrallaan

Tervetuloa turvallisesti järjestettyyn musiikkijuhlaan!

 

31.8.2020

Sysmän Suvisoitto saa uudeksi taiteelliseksi johtajakseen Elina Vähälän. Viulistina
tunnettu Vähälä on jo kymmenien vuosien ajan tehnyt kansainvälistä uraa niin solistina
kuin kamarimuusikkona. Lisäksi hän kuuluu maineikkaan Wienin musiikin ja esittävän
taiteen yliopiston professorikuntaan.


“Olen hyvin innoissani kutsusta toimia Sysmän Suvisoiton taiteellisena johtajana. On
hienoa päästä suunnittelemaan ohjelmaa festivaalille, jolla on jo hyvin toimiva koneisto ja
uskollinen yleisöpohja”, Vähälä sanoo.

 

Lue koko tiedote täältä.
 

3.9.2014

Mikko Leppänen on nimitetty Sysmän Suvisoiton toiminnanjohtajaksi. Mikko on toiminut Suvisoiton pääsihteerinä vuosina 2012-2013 ja vs. toiminnanjohtajana kesän 2014 festivaalin ajan. Toiminnanjohtajan tehtävä on vastedes on osa-aikainen, eikä sisällä Sysmän kunnan kulttuuritoimen tehtävien hoitamista. Kulttuuritoimen tehtävien hoidosta ja Teatteritalon hallinnoinnista vuoden 2014 loppuun asti vastaa Sysmän Suvisoitto ry:n hallitus, jonka puheenjohtaja Aila Jääskeläisen tavoitat numerosta 044 713 45 39.

 

11.2.2014

XXIX Sysmän Suvisoiton ohjelma on julkaistu ja löydät sen täältä.

29.10.2013

Hyvä Suvisoiton jäsen!

 

Syyskokouksen aika lähestyy. Kokoonnumme Sysmän Teatteritalolla 5.11. klo 18.00 käsittelemään sääntömääräiset asiat. Toivomme runsasta osanottoa, vaikka joudummekin pitämään kokouksen arki-iltana.

 

Suvisoiton uutena toiminnanjohtajana Mikko Leppäsen siirryttyä jatkamaan opiskelua aloittaa heinolalainen Minttu Lavemäki. Minttu on opiskellut mm. tiedotusoppia, musiikkitiedettä ja taloushistoriaa sekä viulunsoittoa ja tuottanut merkittäviä musiikkitapahtumia kuten Turussa esitetyn Lentävä Hollantilainen –oopperan sekä toiminut vuosia Virtuosi di Kuhmon intendenttinä. Toivotamme Mintun tervetulleeksi, häntä odottaa haastava ja monipuolinen työ mukavassa porukassa.

 

Menneen kesän festivaaliin voimme pääosin olla hyvin tyytyväisiä. Taiteellisen johtajan Martti Rousin ensimmäinen Suvisoitto sisälsi useita yleisömenestyksiä, esim. avajaiskonsertin Sysmän kirkossa sekä Teatteritalolla pidetyt kaksi konserttia, ja musiikillinen taso oli tietenkin Suvisoiton taattua laatua.  Myös ensivierailu Heinolaan onnistui hyvin. Kaikenkaikkiaan pääsylippuja myytiin noin 2400.

Nyt suuntaamme katseen ensi kesään. Palautteenne on erittäin tervetullutta. Ohjelma pyritään saamaan valmiiksi niin hyvissä ajoin, että voimme painattaa joulukortit sekä lahjakortit joulumyyntiin.

 

Suvisoittoterveisin

 

Aila Jääskeläinen

varapuheenjohtaja

23.7.2013 - Suvisoitolle haetaan toiminnanjohtajaa

Haemme Suvisoitolle toiminnanjohtajaa - lue tästä lisää.

1.7.2013 - Sysmän Suvisoitossa lisäyksiä ohjelmaan!

  • Torstaina 4.7. klo 14.00 järjestetään Teatteritalolla kaikille avoin tiedotustilaisuus, jossa myös kuullaan muutamia maistiaisia tulevasta festivaaliohjelmasta. Tilaisuus on maksuton.

  • Japanilainen huippulahjakas alttoviulisti Mariko Hara saapuu pitämään pienimuotoisen konsertin Vuorenkylään Purnun vintille torstaina 4.7.2013 kello 18.00. Hara on yksi Sysmän Suvisoiton kesän artisteista, joka on saanut tietää että Hartolassa sijaitsee Haran kylä ja hän haluaa näin hyödyntää ainutlaatuisen mahdollisuuden konsertoida "nimikkokylänsä" läheisyydessä.  Tilaisuus on maksuton.

  • Lasten Suvisoiton soitinleirin päätöskonsertti pidetään Teatteritalolla sunnuntaina 7.7. klo 16.00. Liput ovelta 10/5€.

 

26.6.2013 - Torin infokioski on Suvisoiton ajan auki keskiviikosta 3.7. lauantaihin 6.7. klo 9-14 ja maanantaista 8.7. lauantaihin 13.7. klo 9-14.

bottom of page