top of page

TOIMINNANJOHTAJAKSI SYSMÄN SUVISOITTOON?

Nykyisen toiminnanjohtajamme siirtyessä kokopäivätyöhön, haemme Sysmän Suvisoitto ry:lle OSA-AIKAISTA TOIMINNANJOHTAJAA vastaamaan Sysmän Suvisoitto -musiikkifestivaalin järjestämisestä yhteistyössä taiteellisen johtajan ja yhdistyksen hallituksen sekä runsaan vapaaehtoisjoukon kanssa.

Sysmän Suvisoitto on jokakesäinen, monitaiteellinen musiikkifestivaali, jossa eri musiikkityylien ja taiteenalojen edustajat esiintyvät upeassa päijäthämäläisessä kulttuurimiljöössä. Festivaalin yhteydessä toimii myös Lasten Suvisoitto -musiikkileiri. Sysmän Suvisoitto ry on Finland Festivals ry:n jäsen. Festivaali on järjestetty vuodesta 1986 alkaen. Vahvojen perinteiden festivaali on lisäksi jatkuvasti kehittyvä, mistä osoituksena ehdokkuus vuoden 2021 klassiseksi musiikkifestivaaliksi. Ehdokkuuden on asettanut Music and Media Industry.

Toiminnanjohtajan tehtävä tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää päijäthämäläistä kulttuurielämää yhteistyössä alan huippujen kanssa. Tehtäviin kuuluvat mm.

• festivaalin suunnittelu ja tuotanto yhteistyössä taiteellisen johtajan sekä muun organisaation

kanssa
• festivaalin ja muun toiminnan tiedotus-, markkinointi-, johtamis- ja järjestelytehtävät
• apurahojen hakeminen ja tilitys sekä yritysyhteistyö
• yleinen festivaalin toiminnan kehittäminen yhteistyössä hallituksen kanssa

Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvia opintoja, ammattitaitoa ja työkokemusta kulttuurituottamisen alalta. Säveltaiteen monipuolinen tuntemus katsotaan eduksi. Työn ansiokas hoitaminen vaatii kykyä itsenäiseen työskentelyyn, yhteistyö-, organisointi- ja johtamistaitoja, taloushallinnon perustaitoja, sosiaalisen median ja IT-taitojen hallintaa sekä hyvää suomen ja englannin suullista ja kirjallista taitoa. Ajokortti on välttämätön tehtävän liikkuvuuden vuoksi, erityisesti festivaalin aikana. Toiminnanjohtajan tehtävää voidaan hoitaa myös etäyhteyksin, joten läsnäolo Sysmässä on olennaista vain tehtävien niin edellyttäessä, erityisesti festivaalia ennen, sen aikana ja jälkitöiden osalta. Festivaali sijoittuu kesä-heinäkuun vaihteeseen, konserttien alkaessa viikko juhannuksen jälkeen. Työ on voimakkaasti kausiluontoista, mikä mahdollistaa myös sen yhdistämisen hakijan muihin työtehtäviin vuoden aikana.

Työtehtävä vastaa laajuudeltaan ja tuntimääriltään n.40%:n vuosityöpanosta. Palkkauksessa noudatetaan taide- ja kulttuurialan ammattijärjestön TAKU ry:n suosituksia/asiantuntijatehtävät. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja sen toivotaan alkavan viimeistään loppuvuodesta 2021. Perehdytys järjestetään työsuhteen alussa. Lisätietoja tehtävästä antaa hallituksen puheenjohtaja Terhi Hildén sähköpostitse (terhi.hilden@gmail.com) tai puhelimitse +358-40-8319439.

Sysmän Suvisoiton hallitukselle osoitetut vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pyydämme lähettämään 30.9.2021 mennessä sähköisesti puheenjohtajan sähköpostiin, otsikkoon merkintä ”Toiminnanjohtaja”.

bottom of page