LASTEN SUVISOITTO

30.6.-3.7.2021

 

 
Tiisa Ruisniemi.jpg
Anna.jpg
Tiisa Ruisniemi,
rytmiikka
Anna Salmi,
viulu / yhtyesoitto

Lasten Suvisoitto kutsuu 6-16-vuotiaita lapsia ja nuoria musisoimaan rytmiikan ja yhteissoiton merkeissä 30.6.-3.7.2021. Leiri järjestetään tällä kertaa päiväleirinä, ja mukaan kutsutaan kaikkia soitto- ja lauluintoisia; aikaisempi musiikin harrastaminen ei ole vaatimuksena. Opettajina toimivat Espoon musiikkiopiston rytmiikan lehtori Tiisa Ruisniemi, sekä Forssan musiikkiopiston viulu- ja orkesterisoitonopettaja Anna Salmi.

 

Ilmoittautuminen leirille on nyt auki, ja jatkuu 31.5.2021 saakka. Ilmoittautumislomakkeeseen pääset täältä.

Leiripäivien pituus on noin klo 9.30-16, jonka aikana musisoidaan isommissa, sekä pienemmissä ryhmissä. Mukaan mahtuu myös pelejä ja leikkejä, ja mahdollisesti myös uimaretki! Leiritilat löytyvät Sysmän keskustasta.

Leirimaksu ryhmäopetuksesta on 150€, sisältäen lounaan ja välipalan. 50€ lisähintaan on mahdollisuus saada yksityisopetusta omalla instrumentilla (heille, jotka ovat jo harrastaneet jonkin aikaa). Hinta sisältää 3x30min soittotunnin. Sisaralennus on -50€. Leirille voidaan myöntää vapaaoppilaspaikka, jos lapsen osallistuminen leirille ei muuten ole mahdollista. Vapaamuotoiset hakemukset vapaaoppilaspaikkaa varten lähetetään Suvisoiton toiminnanjohtajalle, Auroora Kiiski Touizrarille (auroora@suvisoitto.fi) 15.5.2021 mennessä.

Leiri päättyy yhteismusisointihetkeen la 3.7.2021 klo 14, jonne vanhemmat ja ystävät ovat tervetulleita mukaan.

Seuraamme tarkasti viranomaisten suosituksia tässä vallitsevassa korona-tilanteessa, ja meille on ensisijaisen tärkeää, että leiri toteutetaan mahdollisimman turvallisesti niin osallistujien, kuin opettajien näkökulmasta. Jos tästä syystä joutuisimme tekemään viime hetken peruutuksia Lasten Suvisoiton suhteen, palautetaan jo mahdollisesti maksetut leirimaksut kokonaisuudessaan. 

Jos samasta perheestä osallistuu useampi lapsi leirille, pyydämme täyttämään jokaisella oman ilmoitttutumislomakkeen. 

Lisätietoja leiristä saat Auroora Kiiski Touizrarilta, sähköpostitse osoitteesta auroora@suvisoitto.fi, ja puhelimitse numerosta 044 2355691.