LASTEN SUVISOITTO

29.6.-2.7.2022

Roosa-10.jpg
SYSMÄ_AARNIO_2022.jpg

Lasten Suvisoitto kutsuu 6-16-vuotiaita lapsia ja nuoria musisoimaan laulun ja yhteismusisoinnin merkeissä 29.6.-2.7.2022. Opettajana leirillä toimii Roosa Punkari sekä Iida Aarnio. Leiri järjestetään päiväleirinä ja mukaan kutsutaan kaikkia lauluintoisia - aikaisempi musiikin harrastaminen ei ole vaatimuksena. 

 

Ilmoittautuminen leirille on nyt auki ja jatkuu 31.5.2022 saakka. Ilmoittautumislomakkeeseen pääset täältä.

Leiripäivien pituus on noin klo 9.30-16, jonka aikana musisoidaan isommissa, sekä pienemmissä ryhmissä. Mukaan mahtuu myös pelejä ja leikkejä. Leiritilat löytyvät Sysmän keskustasta.

Leirimaksu ryhmäopetuksesta on 150€ sisältäen lounaan ja välipalan. Leirille voidaan myöntää vapaaoppilaspaikka, jos lapsen osallistuminen leirille ei muuten ole mahdollista. Vapaamuotoiset hakemukset vapaaoppilaspaikkaa varten lähetetään Suvisoiton toiminnanjohtajalle Laura Haaralalle (laura(a)suvisoitto.fi) 15.5.2022 mennessä.

Leiri päättyy esiintymiseen la 2.7.2022 klo 14, jonne vanhemmat ja ystävät ovat tervetulleita mukaan.

Seuraamme tarkasti viranomaisten suosituksia vallitsevassa korona-tilanteessa. Meille on ensisijaisen tärkeää, että leiri toteutetaan mahdollisimman turvallisesti niin osallistujien kuin opettajien näkökulmasta. Jos tästä syystä joutuisimme tekemään viime hetken peruutuksia Lasten Suvisoiton suhteen, palautetaan jo mahdollisesti maksetut leirimaksut kokonaisuudessaan. 

Jos samasta perheestä osallistuu useampi lapsi leirille, pyydämme täyttämään jokaisella oman ilmoittautumislomakkeen. 

Lisätietoja leiristä saat Laura Haaralalta sähköpostitse (laura(a)suvisoitto.fi) tai puhelimitse (044 2355691).