top of page1.–8.7.2023


 

SYSMÄN SUVISOITTO

webiin.png

Sysmän Suvisoiton avainsana on monimuotoisuus. Virkistävä koktailimme sisältää renessanssimusiikkia&teatteria, kamarimusiikkia, kansanmusiikkia, jazzia&teknoa, kuorolaulua, sellosekstettiä, tanssia ja mimiikkaa. Esiintyjämme ovat todella omalaatuisia -ja tämä on siis paras kehu! He kulkevat vahvoja taiteellisia polkujaan pintavirtauksista horjumatta. Konsertit ovat tyylillisesti niin erilaisia, että koettuasi nämä kaikki mielesi joka sopukka on ravittu. Ohjelmassa ei ole ”jokaiselle jotakin”, vaan festivaalin kaikki konsertit ovat kaikille!
 

  Esiintyjinä kuullaan ja nähdään sopraano Helena Juntunen, cembalisti, näyttelijä Elina Mustonen, Värttinä, RinneRadio, Total Cello Ensemble, viulisti Linda Suolahti, harpistit Päivi Severeide ja Laura Hynninen, tanssijat Ida Remsu ja Olga Ainali, viulisti Pippa Sieppala, Sysmä-projektin Sanna Salonen ja Verna Kylmänen, sekä Sysmän ja Asikkalan kamarikuorot johtajinaan Leena Palm ja Jaak Luts.

  Suvisoiton tekijöinä on tänä vuonna tuttuja ja uusia nimiä. Kivassa ja pontevassa porukassamme työskentelevät toiminnanjohtaja Saula Baski, Sysmän Suvisoiton hallitus ja hallituksen puheenjohtaja Ossi Hilden, suuri joukko ihania talkoolaisia sekä korvaamattomat yhteistyökumppanimme.
 

  Festivaalimme on tehty kokonaisuudessaan teille kaikille, monimuotoinen yleisömme! Sydämellisesti tervetuloa!

Laura Hynninen, taiteellinen johtaja

bottom of page