top of page

LASTEN SUVISOITTO

29.6.-2.7.2022

Lasten Suvisoitto kutsuu 6-16-vuotiaita lapsia ja nuoria musisoimaan rytmiikan ja yhteissoiton merkeissä 29.6.-2.7.2022. Leiri järjestetään päiväleirinä, ja mukaan kutsutaan kaikkia soitto- ja lauluintoisia; aikaisempi musiikin harrastaminen ei ole vaatimuksena. 

 

Ilmoittautuminen leirille on nyt auki, ja jatkuu 31.5.2022 saakka. Ilmoittautumislomakkeeseen pääset täältä.

Leiripäivien pituus on noin klo 9.30-16, jonka aikana musisoidaan isommissa, sekä pienemmissä ryhmissä. Mukaan mahtuu myös pelejä ja leikkejä, ja mahdollisesti myös uimaretki! Leiritilat löytyvät Sysmän keskustasta.

Leirimaksu ryhmäopetuksesta on 150€, sisältäen lounaan ja välipalan. Leirille voidaan myöntää vapaaoppilaspaikka, jos lapsen osallistuminen leirille ei muuten ole mahdollista. Vapaamuotoiset hakemukset vapaaoppilaspaikkaa varten lähetetään Suvisoiton toiminnanjohtajalle,Laura Haaralalle (laura@suvisoitto.fi) 15.5.2022 mennessä.

Leiri päättyy yhteismusisointihetkeen la 2.7.2021 klo 14, jonne vanhemmat ja ystävät ovat tervetulleita mukaan.

Seuraamme tarkasti viranomaisten suosituksia tässä vallitsevassa korona-tilanteessa, ja meille on ensisijaisen tärkeää, että leiri toteutetaan mahdollisimman turvallisesti niin osallistujien, kuin opettajien näkökulmasta. Jos tästä syystä joutuisimme tekemään viime hetken peruutuksia Lasten Suvisoiton suhteen, palautetaan jo mahdollisesti maksetut leirimaksut kokonaisuudessaan. 

Jos samasta perheestä osallistuu useampi lapsi leirille, pyydämme täyttämään jokaisella oman ilmoitttutumislomakkeen. 

Lisätietoja leiristä saat Laura Haaralalta, sähköpostitse osoitteesta laura@suvisoitto.fi, ja puhelimitse numerosta 044 2355691.
 

bottom of page